A másik Fél is fél

2017.aug.29.
Írta: Féderer Ágnes Szólj hozzá!

MÉG SOSEM VOLT ORGAZMUSOD?

Van kivel és mégsem jön igazán össze? Nem biztos, hogy frigid vagy. Több olyan rejtett lelki ok is meghúzódhat a háttérben, amely tudattalanul akadályozza meg, hogy élvezd a szexet. Útmutató azoknak a nőknek, akik szenvednek az ágyban.

ooorg.jpg

Tovább

Mi a fontosabb a barátság vagy a szerelem?

Hasonló ízlés nagyon gyakori két barátnő között. Bizony előfordulhat, hogy mindkettőnek ugyanaz a férfi jön be. Vajon az kap szabad utat ilyenkor, aki hamarabb kiszúrta az illetőt, és másiknak kötelessége félreállni az útból? De mi van akkor, ha a férfi netán mindkettőnek csapja a szelet?

2es1.jpg

Tovább

Fiatalabb férfiba szerettem bele, működhet?

A szerelem nem ismer akadályt életszabályba elvileg az is beletartozik, hogy a korkülönbség nem választhat szét egy férfit és egy nőt. Olykor azonban épp azért kerülhet veszélybe egy párkapcsolat, mert az eltérő életszakaszban lévő felek nehezen hangolják össze a vágyaikat. Olvasd tovább, hogy tudd, mit kell figyelembe venned egy fiatalabb társnál.

robinsom.jpg

Tovább

Lehet-e egyéjszakás kalandból tartós párkapcsolat?

Igen, de szükség lesz hozzá szerelemre is.

Sok múlik azon, vajon miért kötöttél ki épp aznap este, pontosan az ő ágyában?  Ha a pillanatnyi bánatodra, magányodra kerestél így gyógyírt, esetleg többet ittál a kelleténél, ami csupán felszabadított a gátlásaid alól, az együtt eltöltött órák általában megmaradnak annak, aminek az ilyen rapid randevút hívjuk. Hiszen az egyéjszakás kalandnak már az elnevezésében kódolva van a kifutási esélye, nincs elköteleződés, nincsenek elvárások, opcionális, avagy inkább kétséges a folytatás.

Ám az a szép a szerelemben, hogy a hirtelen előtörő, megmagyarázhatatlan érzések hatására bármi megtörténhet.

onenight.jpg

Tovább

A szeretői státusz 3 legfontosabb szabálya

Eleinte még minden olyan, mint egy mesében, izzik közöttetek a levegő. Ki törődik ilyenkor azzal, hogy a másiknak családja van? Hiszen neked küld szerelmes üzeneteket, rólad ábrándozik, veled tölti minden szabadidejét. A helyzetet akár ideálisnak is nevezhetnénk. Feltéve, hogy tényleg beéred ennyivel.

shutterstock_171638204.jpg

Tovább

Kapcsolatmentő: légy egy kicsit olyan, mint ő!

Végre révbe értél? Nem kell többet aggódnod, hogy felhív-e, hiszen együtt éltek, ismered a barátait, bemutatott a szüleinek, és olykor már a következő nagy lépés, azaz az esküvő is szóba kerül? Minden adott tehát, hogy nyugodtan hátradőljél. Mi lehet az oka, hogy ez mégsem megy? Hova lett a rózsaszín szemüveged, ami eddig tökéletesnek mutatta a párodat?

ktz.jpg

Tovább

Miért hízol meg, ha párkapcsolatban élsz?

Szép lassan mennek fel rád a kilók? Bármit teszel, nem bírod ledolgozni a felesleget? Vajon mi változott meg azután, hogy összeköltöztél a pároddal? Tényleg csak arról van szó, hogy végre révbe értél, és már nem kell bizonyítanod? Sokszor egészen más zajlik bennünk lélekszinten, mint amit tudatosan átlátunk. 3 rejtett ok, ami veszélyeztetheti a versenysúlyodat.

fatgiraffe.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása