A szeretői státusz 3 legfontosabb szabálya

Eleinte még minden olyan, mint egy mesében, izzik közöttetek a levegő. Ki törődik ilyenkor azzal, hogy a másiknak családja van? Hiszen neked küld szerelmes üzeneteket, rólad ábrándozik, veled tölti minden szabadidejét. A helyzetet akár ideálisnak is nevezhetnénk. Feltéve, hogy tényleg beéred ennyivel.

shutterstock_171638204.jpg

Mindenben alkalmazkodnod kell hozzá 

Kötött az ideje, és nem csupán a családjával, a munkahelyével is osztoznod kell rajta. Ha tehát belemész egy ilyen kapcsolatba, igen sok türelemre és rugalmasságra lesz szükséged. Akkor találkoztok, amikor neki megfelelő, oda mentek, ahova ő akar, addig maradtok együtt, ameddig meg tudja oldani. Azt, hogy te mit szeretnél, felejtsd inkább el. Kicsit az ő életét is éled majd. 

Készülj fel arra is, hogy időről időre kellemetlen helyzetekbe kerülhetsz 

A jelenlétedben cseveg majd a házastársával, amikor az rácsörög váratlanul a mobilján. Hiába mész decensen távolabb, úgyis hallani fogod, hogy milyen kedvesen válaszolgat, és hogyan fogadkozik: sietni fog haza. Sután elszabotálja, hogy bemutasson téged azoknak az ismerőseinek, akikkel véletlenül összefutottatok az utcán. Idétlenül téblábolhatsz majd mellette, miközben vizslató szemek bámulnak rád, és persze mindenki sejti, kije is vagy valójában. Kalkuláld be azt is, hogy bármi van a gyerekeivel, ők – érthető módon –, mindig sokkal fontosabbak lesznek a számára, mint te.

Az a legpokolibb, ha netán tőled kér tanácsot a házasságával kapcsolatban. Ebből nem jössz ki jól. Ha ugyanis vele együtt szidod a párját, ösztönösen védeni kezdi, szinte biztosan vitába keveredtek. Amennyiben megpróbálsz pártatlan maradni, gyanakodni kezd, hogy nem szereted őt eléggé. Abban az esetben meg, ha valóban segítő tanácsokkal látod el, valószínűleg megszakad a szíved. 

Tudnod kell, mennyit vársz rá 

A statisztikák kegyetlenek, akik házasságból lépnek félre, inkább a külső kapcsolatuknak vetnek véget, ha lelepleződnek. Felejtsd el a hiú ábrándozást. Az is lehet, persze, hogy épp te vagy a kivétel. A viszonyodból beteljesülés lesz, a nagy „Ő”-d otthagyja miattad a családját, és veled kezd új életet. Ez azonban csakis rajta múlik, kizárólag az ő döntése lehet. Nincs olyan praktika, amivel valakit az akarata ellenére ki lehetne mozdítani a családjából. Ha zsarolsz, harcolsz, könyörögsz, ármánykodsz, gyorsan elveszíthetsz mindent.

Így inkább élvezd a szép pillanataitokat, örülj a boldog perceknek, a többi meg majd alakul. A tiltott szerelem sajnos mindig sok fájdalmat is hordoz magában.